Welkom in  theater Poppenhulst

Theater Poppenhulst is een klein intiem theater in Den Bosch.                                                   Maandelijks is er een voorstelling voor kinderen vanaf 3,5  jaar en af en toe speciaal voor peuters       en kleuters. Niet alleen kinderen, maar ook vaders, moeders, opa's en oma's.                                    Iedereen die van avontuur en poppentheater houdt is welkom!                                                                   Het Marmottheater en theater KIEKes zorgen voor spannende en speelse voorstellingen.                Naast de voorstellingen in ons theater spelen wij ook in overleg op locatie.                                           Ben je jarig of houdt je van poppen maken, toneel spelen, zelf een verhaal verzinnen en dit samen spelen dan is een theaterfeest of workshop misschien wel iets voor jou!

Voorstellingen

Onze voorstellingen zijn veelal spannend en speels. Een mengeling van poppenspel en theater, verhalen die aansluiten bij de leefwereld van  kinderen.                      Samen spelen, jarig zijn, een avond alleen op het huis passen als mama ver weg bij de buurvrouw taart gaat eten.                                                                                  Klapbek neemt je mee op zeeroverpiratenavontuur. Kratskie wil heel veel monsters vangen en Beppe de natuur verkennen.                                                                               Van Ellen Vink hebben wij in 2018 helaas afscheid moeten nemen. Theater KIEKes neemt het spel over.                                                                                   Kratskie blijft monsters zoeken, het beestje kiekeboe spelen en een witte beer is naarstig op zoek naar witte ijzigheid in ons zo groene groen.

Workshops


In theater Poppenhulst kun je niet alleen kijken naar voorstellingen maar ook zelf een voorstelling geven, knutselen, tekenen, verhalen verzinnen of alles over heksen te weten komen.                                                                      Een paar  lapjes stof, wol, wat houtjes, een pollepel uit de keuken verandert in een prinses, drakendoder of konijn. Kun je tranen met tuiten huilen voor de nep of leren hoe je zonder woorden honderduit kunt vertellen.                                             Via Sjors kun je gedurende het schooljaar in Poppenhulst deelnemen aan een workshop.                                              Op school krijg je een boekje en daarin staat hoe je je moet aanmelden.

Een poppenspel of theater verjaardagsfeest.

Ben je jarig en vindt je toneelspelen, knutselen of toveren heel leuk?                                                                                                    Dan is er een "Pop en spel" verjaardagsfeest, "Heksenfeest"  of "Theaterfeest"voor jou .                                                                 Samen met je vriendjes en vriendinnetjes een voorstelling maken en spelen voor alle vaders en moeders.                                                  Of een toverstaf, heksenhoed of toverboek maken, heksenspelletjes doen en misschien wel een heksensoepje brouwen.

Nieuwsgierig ?

                                                            Kom kijken in Poppenhulst!!!

Theater Poppenhulst is een klein intiem theater in Den Bosch. Het is te vinden in de Bethaniestraat 33B nabij het centrum.                                                                                       Iedere 3de of 4de zaterdag van de maand om 15.00 uur is er een voorstelling.                                                                            Wil je weten welke kijk dan in onze agenda.                           De entreeprijs is 4,50 Euro per persoon.                              Voor informatie en reserveren: 06 19183252  of via kesliensmeets@gmail.com