Agenda

Zaterdag  19 januari                  15.00 uur                                 2 tot 8 jaar

"Wat ben je voor een beestje?      Theater KIEKes heropent Poppenhulst met het beestje voor kinderen van 2 tot 8 jaar.            Niet zomaar een beestje. Nee , het is een babybeest.                 Op een dag ligt het zomaar op de vensterbank van mevrouw Kersepit.                                       Het babybeest kan nog niet erg veel. Praten en lopen, kiekeboe spelen moet het nog leren.   Samen met de kinderen gaat dit zeker lukken.


Woensdag 30 januari              14.30-16.00 uur

Workshop "Muizenisse"                In theater Popppenhulst kun je niet alleen naar voorstellingen kijken maar ook zelf poppen leren maken en er mee spelen. Kleine lapjes stof worden heuse muizen.                                           Samen bedenken wij een spannend muizenavontuur en spelen dit voor ieder die niet bang is voor muizen!              Deze workshop kun je reserveren via Sjors.

zaterdag 16 februari         15.00 uur                                   2  tot 8 jaar

"Wat ben je voor een beestje? Mevrouw Vogel is dol op dieren in alle maten en soorten. Buurvrouw Kersepit mag er af en toe oppassen. Maar wat moet ze met een piepjong babybeest op haar vensterbank ?                      Het beestje kan helemaal niets...en wat is het voor een beest? Samen met de kinderen leert ze het beestje lopen , praten en vrienden maken.