Agenda 2

Zaterdag 28 maart                                   15.00 tot 16.00 uur                                     

"Parcival"                                         Poppenverteltheater  vanaf 4 jaar.                 

Parcival woont diep in het woud. De dieren zijn zijn vrienden. Hij kan zwemmen als de vissen en rennen als een haas. Van de wereld heeft hij nog niet veel gezien. Tot hij op een dag een blinkende ridder tegen komt ... Waar komt die vandaan? Parcival is niet meer tegen te houden!               
Woensdag  8 april                                15.00 tot 16.15 uur                                 Groep 1,2,3 en 4 Via  Sjors

Workshop                                           "Heksengetover"

Voor wie niet genoeg kan krijgen van heksen en toveren deze extra workshop waarin wij heksengeteken enspreuken getover gaan bekijken.

Woensdag 22 april                                   15.00 -16.30 uur                                      Groep 1, 2, 3 en 4  via Sjors

Workshop "PopenSpel"

Kom in theater Poppenhulst zelf een echte poppentheatervoorstelling maken. Een sok wordt een gevaarlijk monster, een zwierige lap een prachtige dansende ballerina. Door er mee te spelen kom je in een avontuur terecht met superhelden, beesten of wijze neuzen. Bij poppenspel komt van alles kijken. Hoe beweegt je pop? Hoe praat je pop? En wat doet ie in het verhaal?          Met alle poppen samen verzinnen wij een verhaal en spelen een echte poppentheatervoorstelling.