Zoeken
06 19183252
Wie zoet is...

Voorstellingen

Voorstellingen

Bekijk hier het overzicht van onze voorstellingen. Heeft u vragen of wilt u reserveren neem dan contact met ons op.
Het gras is GROEN, de lucht is BLAUW
Beppe en Dudi gaan op pad

Het gras is GROEN, de lucht is BLAUW

Beppe is een echte ornitholoog. Zij is een ware vogelvriend.
Dudi houdt van planten en bloemen, bomen en struiken.
Samen gaan zij op pad. Niets is mooier als een goede wandeling
door de natuur.
Met verrekijkers, plantengids en vogelboeken, boterhammen voor onderweg en wandelkaart gaan zij op stap.
Het gras is groen, de lucht is blauw.
Vogels fluiten, bloemen bloeien en varkens struinen door het bos.
Maar wat gromt daar in de struiken?
Hatskie kratskie boem!!!

Hatskie kratskie boem!!!

Mama gaat taartjes eten bij de buurvrouw. Joske is voor het eerst alleen thuis. Natuurlijk kan ze heel goed op het huis passen. Zelfs als er een monster op de zolder zit.....

Maar zit er echt een monster op zolder? En wat doe je dan? Je tovert gewoon een superheld tevoorschijn, die nergens bang voor is. Echt helemaal nergens voor!! En dan.........
Wat ben je voor een beestje?

Wat ben je voor een beestje?

Mevrouw Sonnepit heeft een dagje vrij. Ha, nu kan ze lekker boeken lezen of muziek maken. Maar wat gebeurt er als het verhaal in haar boek echt wordt? Als er opeens een slapend in haar vensterbank ligt? Zullen we hem laten slapen of maken we hem wakker? Kinderen mogen mee beslissen bij deze voorstelling en voelen zich betrokken bij het kleine beest dat nog alles moet leren.

"Nog een nachtje !"

Kan jij slapen als je de volgende dag jarig bent?
Klapbek niet. Hij krijgt een zeeroverpapegaaienpiratenverjaardag.
Samen met Anna Sofia gaat hij woeste zeeen bevaren en spannende
avonturen beleven.
Nog een nachtje slapen... en dan is het zover !
Maar in een nacht kan er veel gebeuren...
Wat doet die lange spinaziesoepstengel in huis?
Waar is de taart?
Wordt het een zeeroverpapegaaienpiratenverjaardag of
wordt het een vogelverjaardagpartijtje met taart en koffie?
Post ter zee

Post ter zee

Dolle Dik en Snuggere Jan werken op de boot van kapitein Baard. Er wordt een pakje bezorgd. Geen gewoon pakje... Dit is een pakje dat praat en huilt!
Dolle Dik en Snuggere Jan willen hier meer van weten, maar krijgen er al gauw spijt van. Plagen is leuk, maar pesten is gemeen. Wat te doen met een gemeen meisje dat zelfs kapitein Baard wil pesten? Hij is de beste en de aardigste kapitein die er bestaat! Ze besluiten hem te helpen en maken een val. Maar wie valt er in?
IeeeeK

IeeeeK

Koosje woont in de stad. Het speelpleintje is om de hoek en al haar vriendjes en vriendinnetjes spelen er iedere dag. Ze slaapt het liefste in haar eigen bed. Maar nu gaat Koosje bij haar tante logeren...en nog wel naar een tante die ze haast nooit gezien heeft, alleen maar op dat ene feest waar zoveel mensen waren. Die tante woont ook nog op een boerderij...daar zitten vast enge grote Ãan kleine beesten. Als Koosje uit de trein stapt begint een logeerpartij die ze niet snel zal vergeten.
Parkje op pootjes

Parkje op pootjes

Sinterklaas is al weer bijna in het land en iedereen hoopt weer heel veel cadeautjes te krijgen. Iedereen ?? Snuggere Jan en Dolle Dik schreven wel duizend briefjes en zetten al jaren hun grootste schoen voor de kachel. Vergeefs ! Ze zijn het wachten moe. Dit jaar zullen ze er zelf voor zorgen. Dit jaar gaan ze de sint een handje helpen....
Wie zoet is...

Wie zoet is...

Sinterklaas is alweer in het land. Hoera, dan mag je je schoen zetten! Je schrijft een mooie brief met je allerliefste wensen, aan afstandsbestuurbare raceauto, een knuffelbeer, een pratende pop of.....? Zou de Sint echt alles in zijn pakhuis hebben liggen? En hoe zoet moet je zijn geweest het hele jaar? Een spannende Sinterklaas voorstelling, voor iedereen die zijn schoen kan zetten.