Cookie informatie

Deze website gebruikt cookies

Poppenhulst
0736122236
Wie zoet is...

Voorstellingen

Voorstellingen

Bekijk hier het overzicht van onze voorstellingen. Heeft u vragen of wilt u reserveren neem dan contact met ons op.

Hatskie kratskie boem!!!

Hatskie kratskie boem!!!

Mama gaat taartjes eten bij de buurvrouw. Joske is voor het eerst alleen thuis. Natuurlijk kan ze heel goed op het huis passen. Zelfs als er een monster op de zolder zit..... Maar zit er echt een monster op zolder? En wat doe je dan? Je tovert gewoon een superheld tevoorschijn, die nergens bang voor is. Echt helemaal nergens voor!! En dan.........

Wat ben je voor een beestje?

Wat ben je voor een beestje?

Mevrouw Sonnepit heeft een dagje vrij. Ha, nu kan ze lekker boeken lezen of muziek maken. Maar wat gebeurt er als het verhaal in haar boek echt wordt? Als er opeens een slapend in haar vensterbank ligt? Zullen we hem laten slapen of maken we hem wakker? Kinderen mogen mee beslissen bij deze voorstelling en voelen zich betrokken bij het kleine beest dat nog alles moet leren.

Heksensoep

Heksensoep

Duizend jaar geleden woonde in Wales de heks Caridwen.Ze heeft een zoon. Alles wat hij doet gaat fout. Caridwen weet niet meer wat zij hier mee moet! Een toversoep kan helpen! Als de soep klaar is zitten er drie betoverde druppels in... Maar dan moet ze wel heel lang in de soep en daar heeft ze geen zin in. Een jongetje uit het dorp mag dit doen. Wie krijgt de druppels? De onhandige zoon van Caridwen of het jongetje dat zolang in de soep heeft staan roeren?

Post ter zee

Post ter zee

Dolle Dik en Snuggere Jan werken op de boot van kapitein Baard. Er wordt een pakje bezorgd. Geen gewoon pakje... Dit is een pakje dat praat en huilt! Dolle Dik en Snuggere Jan willen hier meer van weten, maar krijgen er al gauw spijt van. Plagen is leuk, maar pesten is gemeen. Wat te doen met een gemeen meisje dat zelfs kapitein Baard wil pesten? Hij is de beste en de aardigste kapitein die er bestaat! Ze besluiten hem te helpen en maken een val. Maar wie valt er in?

Het Fabelei

Het Fabelei

Ze probeert van alles, maar het ei komt niet uit! Misschien wil mevrouw Sonnepit op haar ei passen Mevrouw Sonnepit legt het ei in een warme theemuts. Zo kan ze lekker doen waar ze zin in heeft.Maar opeens krakt en kraakt het ei ! Wil je weten wat er in zit? Dat blijft een verrassing !!!

IeeeeK

IeeeeK

Koosje woont in de stad. Het speelpleintje is om de hoek en al haar vriendjes en vriendinnetjes spelen er iedere dag. Ze slaapt het liefste in haar eigen bed. Maar nu gaat Koosje bij haar tante logeren...en nog wel naar een tante die ze haast nooit gezien heeft, alleen maar op dat ene feest waar zoveel mensen waren. Die tante woont ook nog op een boerderij...daar zitten vast enge grote én kleine beesten. Als Koosje uit de trein stapt begint een logeerpartij die ze niet snel zal vergeten.

Het mirakel van het Orthense varken.

Het mirakel van het Orthense varken.

Waarom wordt uit Orthen veel te veel zand met kruiwagens naar `s-Hertogenbosch gebracht? Lukt het mevrouw Zonnepit om ons varken uit het moeras te redden? En horen we daar in de verte muziek? Een gloednieuw avontuur, gespeeld door ons......Marmot Theater...

Redt het varken

Redt het varken

Op een avond krijgt mevrouw Sonnepit flessenpost.
Ze leest de brief: "Help! Redt mij! Ik zit op een onbewoond eiland..."
Mevrouw Sonnepit probeert te slapen, maar het lukt niet.
Midden in de nacht trekt ze er uit om het varken te redden.
Een spannende voorstelling met liedjes.

Parkje op pootjes

Parkje op pootjes

Sinterklaas is al weer bijna in het land en iedereen hoopt weer heel veel cadeautjes te krijgen. Iedereen ?? Snuggere Jan en Dolle Dik schreven wel duizend briefjes en zetten al jaren hun grootste schoen voor de kachel. Vergeefs ! Ze zijn het wachten moe. Dit jaar zullen ze er zelf voor zorgen. Dit jaar gaan ze de sint een handje helpen....

Wie zoet is...

Wie zoet is...

Sinterklaas is alweer in het land. Hoera, dan mag je je schoen zetten! Je schrijft een mooie brief met je allerliefste wensen, aan afstandsbestuurbare raceauto, een knuffelbeer, een pratende pop of.....? Zou de Sint echt alles in zijn pakhuis hebben liggen? En hoe zoet moet je zijn geweest het hele jaar? Een spannende Sinterklaas voorstelling, voor iedereen die zijn schoen kan zetten.


Contact

0736122236

Gegevens

Bethanistraat tussen 33 35
5211 LH
's-Hertogenbosch
0736418168

Social Media