Cookie informatie

Deze website gebruikt cookies

Poppenhulst
0736122236
Agenda

Agenda

Aan de wandel !
23 september   23 september - 15.00 uur   16.00 uur

Aan de wandel !

'De herfst nadert. Tijd om snel nog er op uit te gaan. Naar buiten ! Beppe en Dudi gaan aan de wandel. Niet zomaar aan de wandel. Uitgerust met verrekijker , net en boterhammetjes voor onderweg gaan zij op pad. "Hier is het mooi!" staat op de kaart. Maar waar is hier? Hier is waar het gras groen is en de lucht blauw. Fluitende vogels, fladderende vlinders, vissen en varkens. Varkens ?!!! Een vrolijke natuurwandeling voor iedereen vanaf 3,5 jaar
Wat ben je voor een beestje ?
28 oktober   28 oktober - 15.00 uur   16.00 uur

Wat ben je voor een beestje ?

De was ophangen, plantjes gieteren, boeken lezen, en heerlijk op de accordeon muziek maken.... Mevrouw Kersepit heeft het razend druk. En als ze dan eindelijk even rustig zit ligt daar opeens een bobbel op haar vensterbank. Een bobbel? De bobbel is een klein roze babybeest. Op zo'n babybeest passen is niet zo moeilijk ,toch? Die slapen alleen maar... En als de kinderen helpen kan dat best. Maar dit babybeest wordt wakker ! En dan..... Vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar.
Pop en Spel
1 november   1 november - 14.30 uur   16.00 uur

Pop en Spel

In theater Poppenhulst kun je niet alleen naar voorstellingen kijken , maar ook zelf aan de slag en van allerlei spullen poppen maken. Lapjes, sokken, houtjes, een pollepel uit de keuken wordt met wat geknutsel een keurige mijnheer of een gevaarlijk spook. Door ermee te spelen verandert jouw pop in een superheld, prinses of monster. Met alle poppen samen verzinnen wij een verhaal en spelen een echte poppentheatervoorstelling. Voor kinderen vangroep 2, 3, 4 en 5 Zie ook Sjors creatief.
Workshop Pop en spel
3 november   3 november - 14.30 uur   16.00 uur

Workshop Pop en spel

Voor omschrijving zie 1 november
25 november   - 15.00 uur   16.00 uur

"Wie zoet is"

Sinterklaas is in het land. Als de Sint in het land ismag je je schoen zetten. je schrijft een brief met je allerliefste wensen. Een afstandsbestuurbare auto, een pratende pop, een superlieve knuffelbeer of.... Zou de Sint alles in zijn pakhuis hebben liggen? En kan hij het wel allemaal aan? Heeft hij niet misschien af en toe hulppieten nodig? Hoe zoet moet je zijn geweest het hele jaar? Voor kinderen vanaf 3,5 jaar een spannende sinterklaasvoorstelling.
2 december   - 15.00 uur   16.00 uur

"Wie zoet is"

Voor alle kinderen vanaf 3,5 jaar een vrolijke, spannende Sinterklaasvoorstelling. Hoe zoet is zoet en heeft de Sint echt alles wat je vraagt.
16 december   - 15.00 uur   16.00 uur

"Post ter zee"

Dik en Jan zijn matroos op de boot van kapitein Baard, de allerbeste kapitein van de wereld. De boot ligt nu in de haven voor anker. Dik en Jan passen op de boot. Maar wat moeten ze doen als er opeens een pakje voor kapitein Baard wordt bezorgd? Een pakje dat praat en huilt. Een pakje met een meisje erin dat heel veel van "grapjes" houdt. Ze schopt, trekt aan neuzen en...... Met hulp van de postterzeebode komt alles in rustiger vaarwater. Voor iedereen vanaf 4 jaar met zeevaste benen.